Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapıları tasarruf düzlükına bakarak, rengine nazaran evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan mostra sınıflandırması dundaki gibidir

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha ali mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Her yangın merdiveninin her iki cihetında korkuluk, küpeşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yarar görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kafalı kriterler çekmece önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle harbi bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın kapısı nite bakım yapılmalıdır? Yangın bapları nizamlı hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın ustalıklevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak dâhilin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak muayene edilmesi, bapnın esaslı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin stabil bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının kontrol edilmesini sineerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve sorunaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın merdivenleri içeriden yahut dışarıdan mimarilabilmektedir. Hariçardan yapılan merdivenler daha azca maliyeti ve makam kaybının daha azca olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Yangın Merdiveni Bapları Kesinlikle Olmalı? Binanızın pasif yangın tehlikesine karşı önemli bir parçası olan yangın merdiveni kapıları, sadece bir boşaltma aracı olarak yer alması dışında aynı zamanda yaman ve alevlerin dâhilerdeki başka alanlara erişmesinı da engeller.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın bapları bazı yapı taşı birlikteşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı sırça ve ısıya dayanıklı ilenmeşap kadar.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden daha çokça olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin Yangın Kapısı tabii zemine indirilmesi olanaklı bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Siz bile yangın bapsı fiyatları karşı bilgelik kısaltmak yürekin bizim yangın kapısı ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın veya evgin kalıp vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi ciğerin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Bu tür dokumaların her birinde en az 2 müstakil kaçış merdiveni ya da Yangın Çıkış Kapısı gayrı çışitalar katkısızlanacaktır.

Report this wiki page