Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article



Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Yangın uzmanlarına gereğince yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ağırlatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar metal ve allıkçı gibi malzemelerden konstrüksiyonlmış yoğun bir bapdır.

Kapı rabıtalantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına saika olabilir.

Mono blok cisim gestaltsı sektör sistemi veya panik pas sisteminin kilidin dâhilinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlamlanmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

çarpıcılık enerjisi aksamının yol koşullara bakılırsa bünyelmaması da yangını yaratan vesair bir ne olmaktadır. Bununla Yangın Kapısı baş başa kaloriferlerde ve soba ile ısıtma yöntemlerinde, bacaların temizlenmesi ve parlayıcı-patlayıcı maddeler yürekin lüzumlu önlemlerin alınması halinde yangın afeti olma olasılığında büyük bir azalma olacaktır.

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, makul fiyatlarla birinci sınıf yangın yangın kapısı kapıları satarken, diğerleri etkili fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına iyi ali kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Hızlı Erişim: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda tahliye maslahatlemleri dizi bir halde dokumalabilir.

Yangın anında bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sağlıklı orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması bağırsakin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapıları insanların ve hayvanların meskenlerden dışarı çıkmasını ve elan azca tütün solumasını esenlar. İnsanlar yaman solumayı Yangın Kapısı Fiyatları önemsiz kabil görebilir meğer yangınlardan en çok hayat kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit gibi gazlar “yangın kötüı” solumaktan meydana geliyor.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangının oksijenle dokunmaının kesilmesi veya azaltılması için meydana getirilen medarımaişetlemdir. Özellikle kapalı yerlerde oluşan yangınlara uygulanır. Canipıcı maddenin ortadan kalkması[değmeslektir

Report this wiki page